Кошница (0)
Вашата количка е празна!

Емблематичната Часовникова кула в Трявна с осветление от Дени Лайтинг ЕООД

Снимка: Пресцентър Община Трявна
25 LED фасадни осветителя обляха в светлина Часовниковата кула в Трявна в очакване на Коледните празници. Новото архитектурно осветление е предоставено безвъзмездно от Дени Лайтинг ЕООД. Всички нива на внушителната 21,15 метрова кула – от стройната каменна основа, през средната част с часовниковия механизъм до камбанарията са осветени с висок клас енергийноефективни прожектори с различна мощност. Община Трявна изрази своята благодарност към Дени Лайтинг ЕООД на страницата си и сподели новината в медиите: БТА :: Подмениха фасадното осветление на часовниковата кула в Трявна (bta.bg)

„Като българска компания ние сме отговорни за опазването на националните ни ценности и културно-историческа памет и се стремим да създаваме нови възможности те да бъдат още по-голяма притегателна сила и гордост за поколенията. За нас е привилегия да осветим този величав възрожденски монумент и да допринесем за празничното настроение на гражданите и гостите на Трявна“, коментира Петър Радев, управител на Дени Лайтинг ЕООД.

В 30 годишната си история, компанията е доставила обществено, индустриално и битово осветление за над 10 000 обекта, като днес търговската марка на дружеството Lightex предлага пълна гама LED осветление и е сред най-търсените у нас и в редица европейски страни.