Cart (0)
Your shopping cart is empty!
"Изключих ли ютията?" или как да се предпазим от забравени включени електрически уреди

"Изключих ли ютията?" или как да се предпазим от забравени включени електрически уреди

1884
0
8 November, 2021

Случвало ли ви се е да забравите включен електрически уред в домът си и да излезете? Кога се сетихте за небрежността си и какво направихте след това? Вече няма нужда да се тревожите!

Представяме на Вашето внимание Сензор за движение за контакт!

Сега можете да контролирате устройствата, захранвани от мрежата само чрез движение. Може да имате лампа, която автоматично осветява стълбите на мазето, гаража, коридора и много повече, когато някой се приближи. Радио, което автоматично възпроизвежда музика, когато влезете в стаята. Това е толкова бързо и лесно. Разбира се, това е много практично и когато двете ръце са заети.

Може да използвате сензора не само за осветителни тела или радиостанции, но също така отоплителните уреди, ютии, вентилатори или преса за коса както  и много други устройства могат да се включват/изключват със сензора за движение. Има много области на приложение. Бъдете креативни!

Можете да се насладите  на всички предимства които предлага датчика за движение: чувствителността на светлината, обхвата и времето на действие могат да се управляват ръчно. Можете сами да направите подходяща настройка за всяка цел.

Повече информация можете да намерите тук!

1884
0
8 November, 2021
Your comment will be first